From Dirt

to 

Divine

En resa för män

Oavsett var du är, är du densamma. 

Utmanad av väder och vind på en obebodd ö
Eller stilig och stolt i herrgårdens salonger  
Mannen inom dig är alltid densamma. 
Vill du ge dig tid för att vara Du? Då är det här en helg för dig. 


Från orörd natur till herrgårdselegans

Med avstamp i skärgårdens orörda natur till finalen i klassisk herrgårdselegans lyfter vi fram den stolta mannen inom dig. Med havet runt oss går vi tillbaka till naturens enkelhet. Du utmanas i kropp och sinne, eget mod och självkännedom. Övningar sätter vår samarbetsförmåga på prov. Därifrån byter vi skepnad till välklädda gentlemän som står stolta i oss själva.

Klapperstensfält och Fyren på Storjungfrun
Varför ska du följa med på resan?

1) För att det är dags för dig att ta egen tid!  På den här resan åker vi till en plats där vi har tid och plats att vara mer av oss själva och få tid att samtala om det vi inte hinner i vardagen. 

2) För att naturen ropar på dig! På den här resan skapar vi utrymme för dig att höra vad vinden viskar - när rib-båten har tystnat.  

3) För den stolta mannen! På den här resan låter vi dig umgås i gott sällskap och olika miljöer för att få dig stärka den man du kan vara stolt över att vara. 

4) För att vissa minnen kan man bara dela med dem man upplevt dem tillsammans med.  Att arbeta med personlig utveckling och vara på en upptäcktsresa för själen kan många gånger vara ensamt och utmanande. Vi reser för att umgås och utmanas, själva och tillsammans. När härliga människor på upptäcktsresa på livets väg träffas händer magiska ting. Vårt mål är att möjliggöra för sådana möten som skapar brödraskap och själsliga insikter. 

Taxibåten Hulda i Söderhamn

Program Dag 1: Utresan 

Vi träffas på Stugsundskajen kl 14:00, båten går 14:30.

Vi blir avlämnade på vår ö och vi får klara oss själva. Dagens övningar sätter igång och eftermiddagen slutar med att ni får lära er tända en eld från grunden.
Vi lagar sedan middagen tillsammans över vår öppna eld. Kvällen är fylld av diskussioner mellan män.


Sedan sover vi under bar himmel, eller en tarp om det är sämre väder.

Ribbåt

Program Dag 2: Rib-båt till herrgården

Vi äter frukost när vi vaknat, och utför en liten ritual för våra förfäder. När vi har packat ihop lägret så kommer Göran med sin snabba båt och tar oss till nästa destination, herrgården.

Där får vi tid att tvätta av oss dygnets smuts, lämna vikingen bakom oss och bli mer sofistikerade. Efter en slipsknutsskola så klär vi alla upp oss i svart kostym och slips.
Vi tillagar en trerätters lyx måltid tillsammans och äter sedan middagen i salen. Efter middagen har vi Cognacs provning. Kvällen lämnas åt diskussioner eller kontemplation.

Långvinds herrgård

Program Dag 3: Hemresan 

Efter frukost så får vi en rundtur på området om dess historia.
Vi utvärdera helgen, får skjuts tillbaka till bilarna och lämnar varandra som bröder.

Vill du veta mer?

Kontakta oss!

Boende

DFörsta natten bor vi i hängmatta, andra natten på herrgård. 

Boende i hängmatta och på herrgård

För resan betalar du 8 800 kr ink moms.

Säkra din plats och boka nu!

Kontakta oss!

Vad ingår?

  • Båtresa till och från Söderhamn 

  • Boende 

  • Mat, fika, frukt och alkoholfri dryck under hela resan från fredag lunch till söndag förmiddagsfika.  Meddela oss innan för att diskutera eventuell specialkost, vi kan hantera glutenfritt, laktosfritt, mjölkfritt, vegetariskt, veganskt och de flesta allergier, vår kock är utbildad kock och har arbetat med specialkost. 

  • Cognacsprovning

  • Båtresa med rib

  • Aktiviteter och teambuilding

Vad ingår inte?

  • Biljetter/resa till- och från Söderhamn, som nås med tåg bil eller båt. Vill du ha tips, råd eller hjälp med din bokning hjälper vi dig såklart hitta rätt upplägg för dig!

  • Vi avsätter resegaranti för gjorda betalningar hos Kammarkollegiet, researrangör 2Happyhearts AB. Vanlig reseförsäkring har du i din hemförsäkring. Vill du ha en utökad hemförsäkring kan ditt försäkringsbolag berätta vilka produkter de erbjuder.

Pre Elmefors Savour Outdoor

Res med mig!

Per Elmefors, utomhuskock, sjöräddare och spelledare utmanar oss och håller oss mätta under resan.

Psst... Visst sa vi att kocken Per från Savour Outdoor älskar att laga mat!? 

Han har arbetat en hel del med olika typer av specialkost och allergier, så du behöver inte dra dig för att uttrycka dina kostbehov och allergier. Han löser det mesta!  

Avbokingsregler

Registrerad bokning kan överlåtas till annan resenär till en kostnad av registreringsavgiften 500 kr.

Vid avbokning upp till 20 dagar innan avresa återfås halva kostnaden

Ingen återbetalning vid avbokning senare än 20 dagar innan resan.

Om färre än 4 personer är anmälda till resan 20 dagar innan avresa förbehåller vi oss rätten att ställa in resan med full återbetalning till anmälda resenärer.

Paketresa och resegaranti

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företag(en) "XY" kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Dessutom har företag(en) "XY" enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Hållbarhet

Vi värnar om miljön. Ditt retreat klimatkompenseras via Jord, som planterar gräs i ökenområden för att återskapa jordens gröna lunga och binda koldioxid från luften. Av gräset produceras bland annat miljöbränsle, som används för att ställa om från fossila bränslen till förnybara.


Frågor? Veta mer? Skicka ett meddelande:

Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontakt till Researrangören 2Happyhearts AB

Kontaktperson: Per Elmefors

Granitvägen 15, 82634 Söderhamn

+46 705251455

malin@2happyhearts.com
per@savouroutdoor.se

Centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

· Resenärer kommer att få all väsentlig information om paketresan innan de ingår paketreseavtalet.· Det finns alltid minst en näringsidkare som har ansvar för att alla resetjänster som ingår i avtalet fullgörs korrekt. Resenärerna får ett nödtelefonnummer eller uppgifter om en kontaktpunkt där de kan komma i kontakt med arrangören eller resebyrån. Resenärer får överlåta paketresan till en annan person, med skäligt varsel och eventuellt mot en extra kostnad. Paketresans pris får endast höjas om särskilda kostnader ökar (till exempel bränslepriser), och om detta uttryckligen anges i avtalet, samt i alla händelser senast 20 dagar före paketresans början. Om priset höjs med mer än 8 % av priset på paketresan får resenären säga upp avtalet. Om arrangören förbehåller sig rätten att höja priset har resenären rätt till en prissänkning om de relevanta kostnaderna sjunker.

Resenärer kan säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift och få full återbetalning av alla betalningar om någon annan av paketresans väsentliga delar än priset ändras avsevärt. Om den näringsidkare som ansvarar för paketresan ställer in paketresan före paketresans början har resenärerna rätt till återbetalning och ersättning, i förekommande fall.

· Resenärer kan under exceptionella omständigheter säga upp avtalet före paketresans början utan att betala en avbokningsavgift, till exempel vid allvarliga säkerhetsproblem på resmålet som sannolikt skulle påverka paketresan. Dessutom kan resenärer när som helst före paketresans början säga upp avtalet mot en skälig och motiverad avbokningsavgift.

Om betydande delar av paketresan inte kan tillhandahållas enligt avtalet efter paketresans början måste lämpliga alternativa arrangemang erbjudas utan extra kostnad. Resenärer får säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift om tjänsterna inte fullgörs i enlighet med avtalet och detta väsentligen inverkar på paketresans fullgörande och arrangören inte avhjälper problemet.

· Resenärer har också rätt till en prissänkning och/eller en ersättning för skada om resetjänsterna inte fullgörs eller fullgörs bristfälligt.

· Arrangören måste tillhandahålla stöd om resenären befinner sig i svårigheter.

· Om arrangören eller, i vissa medlemsstater, återförsäljaren hamnar på obestånd kommer betalningarna att återbetalas. Om arrangören eller, i tillämpliga fall, återförsäljaren hamnar på obestånd efter paketresans början och om transport ingår i paketresan, säkras resenärernas hemtransport.

· 2HappyheartsAB har tecknat skydd vid obestånd hos Kammarkollegiet. Resenärer får kontakta denna enhet eller, i tillämpliga fall, den behöriga myndigheten Kammarkollegiet, Birger Jarlsgatan 16, 114 34 Stockholm, 08-700 08 00, registratur@kammarkollegiet.se om tjänster inte tillhandahålls till följd av 2Happyhearts ABs obestånd.

Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt

https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html